Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vyškov B - Letovice 3:1

5. 4. 2010

SK ROSTEX VYŠKOV „B“ - AFK LETOVICE 3:1 (1:1)

branky: 30´. na 1:0 Miroslav MATOUŠEK, 35´. na 1:1 Dominik BEDNÁŘ, 69´. na 2:1 Lukáš KUBĚNSKÝ, 82´. na 3:1 David GOTTVALD

rozhodčí: Lukáš TUNKA

ŽK: Lukáš MRNUŠTÍK 81´. (řeči) – 72´. Patrik ŠUSTR (řeči)

diváků: 42

 

hráno v sobotu 3. dubna 2010 od 15:30 ne vedlejším hřišti ve Vyškově v rámci 16. kola (15. hraného) 1. třídy dorostu sk. „A“ JmKFS

 

SESTAVA SK ROSTEX VYŠKOV

 

Jakub KOPECKÝ (46´. Marek SPÁČIL) – Jan BRADÁČ, Jakub KUDÝN, Jan MÜLLER, Miroslav MATOUŠEK (46´. Lukáš MRNUŠTÍK) - Tomáš TUTTER, Martin SURALA, David GOTTVALD, Dominik URBANČOK „K“ (60´. Václav NOVOTNÝ) – Lukáš KUBĚNSKÝ, Martin GREPL (46´. Jakub HORVÁTH)

od 60. minuty kapitánem týmu Jakub KUDÝN

trenér: Richard GOTTVALD, vedoucí: Petr UHLÍŘ, masérka + dobrá duše týmu: Hana MATOUŠKOVÁ

 

AFK LETOVICE

 

Pavel HRDÝ /r. 1995/ – Patrik ŠUSTR /r. 1991/, Jan REŠKA /r. 1991/, Michal MARESCH /r. 1994/ (90´. Michal GOLÁŇ /r. 1994/), Luboš BEDNÁŘ /r. 1991/ – Martin DVOŘÁK /r. 1993/, Jaroslav ŘEHÁČEK /r. 1992/, Josef MIZEROVSKÝ /r. 1991/, Jakub MATUŠKA /r. 1994/ – Adam NOVOTNÝ /r, 1995/, Dominik BEDNÁŘ /r. 1994/

vedoucí: Leoš ZATLOUKAL

 

V sobotu do Vyškova s notným zpožděním, způsobené poruchou na autě, přicestoval tým AFK Letovice. Hosté jsou v tabulce se ziskem 6 bodů poslední, první tři body v sezoně získali při výhře 2:0 nad námi. Hráči Vyškova nechtěli zopakovat výkon a následný bouřlivější týden, jaký panoval po návratu z Letovic na podzim, což se ve finále ukázalo jako úkol splněný jen na polovinu.

Výkon některých hráčů byl na úrovni sedmého celku šetičlenné okresní soutěže.

 

Poprvé se ukázal na stadionu v letošním roce Lukáš Kuběnský, který stejně jako na podzim oslavil „comeback“ brankou. V 80. minutě se stal nepoužitelným hráčem, jelikož dostal křeče.

Dalším nepoužitelným hráčem se stal v 59. minutě kapitán týmu Dominik Urbančok, ten ovšem nezaviněně, neboť spadnul nešikovně na pravou ruku, která mu byla navíc hostujícím Mareschem přišlápnuta. Blonďatý štírek ihned odcestoval do nemocnice na rentgen, který zlomené zápěstí vyloučil. Dominik tedy po 3 dnech klidu bude (snad) moci nastoupit zpět do tréninkového, věřme, že i zápasového, programu.

 

Utkání se řadě hráčů nepovedlo, neboť nedokázali pochopit o co v této soutěži jde. Nejde o to, udělat ze čtyřech protihráčů stojany, protože ten pátý protihráč bude „mstít“ své spoluhráče a drzého slalomáře řádně zválcuje. Žákovské návyky (mazlení se s míčem, přiliš mnoho doteků, delší rozmýšlení se...) je potřeba odstranit a začít přemýšlet rychleji a také rychleji na hřišti jednat.

 

popis gólů:

 

30. minuta 1:0 Miroslav MATOUŠEK. Dominik Urbančok kopal rohový kop, na zadní tyč si naběhnul šlachovitý Matoušek a bombou otevírá gólový účet utkání

 

35.minuta 1:1 Dominik BEDNÁŘ. Pravá strana hřiště se stala útočištěm forvarda Letovických, který obehrál 3 naše hráče (nutno podotknout, že se k němu balon 2x šťastně odrazil od nohy právě obehrávaného Vyškovana), šel do trychtýře. Kopecký vyběhnul zmenšovat střelecký úhel, bohužel špatně, neboť Bednář křižnou střelou srovnal skóre na 1:1.

 

69. minuta 2:1 Lukáš KUBĚNSKÝ. Po individuálním úniku Jakuba Kudýna přes několik protihráčů se na hranici velkého vápna dostal k balonu „navrátilec“ Kuběnský, na jeho střelu k levé tyči neměl gólman Hrdý nárok.

 

82. minuta 3:1 David GOTTVALD. Propadlý balon propíchnul na Gottvalda Jakub Kudýn, středopolař domácích rutinérsky z velkého vápna přehodil gólmana hostů.

 

Branka na 4:1 nebyla Davidu Gottvaldovi pro údajný offsid uznána, což je škoda vhledem ke kráse branky (povedená rána nártem se od břevna odrazila do brány).

 

Sportovcem dne se stal Tutter nejstarší, protože se přijel na výkon synka podívat na kole.

 

zpracoval: Petr UHLÍŘ

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář