Jdi na obsah Jdi na menu
 


VYŠKOV - Slatina 0:1

1. 3. 2009

V krásném a relativně teplém dopoledni jsme se utkali s týmem Slatiny, hrajícího KP JmKfs. Tuto soutěž hrají díky odstoupení jiných týmů z KP, neboť loni z KP sestupovali spolu s "B" týmem Vyškova.

Nevím, opravdu nevím, co bych k dnešnímu "galapředstavení" napsal, neboť mě, a nejen mě, došly slova po závěrečném hvizdu. Vím, každý hájí svou pravdu, ale je škaredé, že jistí jedinci byli ochotni sudímu tykat a poslat jej opakovaně do dámských genitálií. Takto se fotbal nehraje a takto se hráči nechovají.

To, co předvedli hráči během zápasu nelze nazvat jinak než diletantsví, udělat s takto slabým týmem, jakým Slatina je, tolik chyb (nevynucených), to je opravdu unikum.

Každý, ať si sáhne do svého svědomí !!!

rozhodčí: Surka (HR), Kvarda (AR1), Krchňák (AR2) Chybovali oboustraně, nepřipískávali ani jednomu týmu.

sestava: Kopecký J. - Forró D., Žoček M., Gottvald J., Hochman P. - Pazdera P., Král O., Daněk J., Zůna J. - Kuchynka J. ( 51´. Macek M. ), Chubirka V.

branka: 75. minuta Ho Dan - 0:1 - po faulu-nefaulu na půlící čáře se tento šikovný hráč zmocnil míče a utíkal sám na bránu. Z hranice "16" přímým nártem s pomocí lehké teče břevna dostal ranou míč za záda bezmocného gólmana Vyškova J. Kopeckého.

co se stalo: Běžela 78. minuta, hráči Slatiny ve středu pole zazmatkovali a J. Daněk podstoupil sprinterský souboj s hráčem Slatiny. Míč náš kapitán ve skluzu dokázal dostat do brány, ale sudí mu odpískal údajný faul, jehož se měl dopustit ve skluzu s hráčem, jenž s Janem sprintoval. Načež se na hlavu sudího snesly nadávky nejhrubějšího zrna skoro od všech hráčů Vyškova. Zajímavé, žese činil i hráč, který za tento průser už letos dostal ČK. Nepomohlo ani uklidňování z lavičky a tak sudí raději duel ukončil. Po ukončení zápasu se činil Z. Forró (otec hráče), který si chtěl onu věc se sudím vyříkat velmi ostře.

můj komentář: Pánové, myslete si o mě co chcete, ale nadávat na sudí můžete v kabině, sprše, autě a hlavně ne na hřišti. Kdyby jste hráli tak jak máte, dak jste jim dali šestku a na závěr zápasu by jsme vzpomínali s lehkce ironickým úsměvěm. Zklamali jste mě. Lidsky.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

DISCIPLINA NA HRISTI VAM NIC NERIKA?!

(neni dulezity, 1. 3. 2009 22:11)

Hej ku*va borci (jestli vam tak teda muzu rict) chce to klid na rozhodciho ani slovo ste blby?! vy hrajete 2.ligu??? tam by mela byt disciplina a ucta k souperovi a sudimu!!! hrajte FAIR PLAY!!!

Bez komentáře..

(kubas, 1. 3. 2009 20:19)

No zaprvé bych opravil péťu.. já sem za stak bezmocný nebyl docela sem tu akci podcenil..:( jinak parádní slohovečka jak jinak.. a k rozhodčímu a k zápasu se jinak nebudu vracet..

kurva chlapci totok

(palec, 1. 3. 2009 20:17)

svatá pravda peto:)