Jdi na obsah Jdi na menu
 


těžké Chrlice

6. 9. 2010

SK ROSTEX VYŠKOV „B“ - SK CHRLICE 4:2 (1:1)

branky: 14´. na 1:0 Tomáš TUTTER, 73´. na 2:1 Josef LIČKA, 76´. na 3:2 Filip NOVOTNÝ, 90´. na 4:2 Filip NOVOTNÝ – 33´. na 1:1 Antonín BEDNÁŘ, 75´. na 2:2 Ondřej ŠMÍD

ŽK: 26´. Martin SURALA (řeči+faul), 43´. Josef LIČKA (faul), 47´. František ŠPRTA (faul) – 35´. Jakub VOLF (faul), 83´. Patrik SVOBODA (faul), 85´. Patrik SVOBODA (faul), 90´. Roman KOLEGAR (hra rukou mimo pok. území)

ČK: nikdo – 85´. po 2. ŽK Patrik SVOBODA

rozhodčí: Antonín HORVÁTH

diváků: 20

 

hráno v neděli 5. září 2010 od 10:00 na vedlejším hřišti Městského stadionu ve Vyškově v rámci 5. (4. hraného) kola 1. třídy dorostu sk. „A“ JmKFS

 

SESTAVA SK ROSTEX VYŠKOV

 

Ondřej KOSTELKA – Martin ŠOUPAL (46´. Jaroslav HLADÍK), František ŠPRTA, Josef LIČKA, Radek CHALABALA – Michal PETŘEK „K“ (20´. Michal JEŘÁBEK), Martin SURALA (73´. Dominik URBANČOK), David GOTTVALD – Tomáš SÁDLÍK (46´. Filip NOVOTNÝ), Martin GREPL, Tomáš TUTTER

od 20. minuty kapitánem týmu Martin GREPL

trenér: Richard GOTTVALD, vedoucí: Petr UHLÍŘ, zlaté ruce i srdce: Hana MATOUŠKOVÁ

 

SESTAVA SK CHRLICE

 

Roman KOLEGAR /r. 1992/ - Jakub TRESCHL /r. 1992/, Jakub ŠMEREK /r. 1993/, Martin BŘEZINA /r. 1995/ (75´. Patrik SVOBODA /r. 1995/ 85´.), Ondřej ŠMÍD /r. 1992/, Martin SOŠKA /r. 1993/, Lukáš ŠAHAN /r. 1992/, Antonín BEDNÁŘ /r. 1993/, Dominik ZUZKA „K“ /r. 1993/, Jan HARAŠTA /r. 1993/ (75´. Oleks KILNYTSKYY /r. 1994/), Jakub VOLF /r. 1992/

na lavičce byl připraven Jan TEREŠTÍK /r. 1995/

trenér: Tomáš HLÍVA, vedoucí: Josef NĚMEC

 

Po třech výhrách nás čekal soupeř, o kterém si vedení týmu myslelo, že bude nejtěžším sokem z dosavadních týmů. V sestavě Chrlic se prezentovali hráči, ketrí vykopali Městský přebor Brno v dorostu, věkově složen skoro čistý starší dorost: 5 x r. 1992, 5 x r.1993, 1 x r. 1995.

Naše bilance pře zápasem vcelku impozantní: 3-0-0, 24:3, 9 bodů na prvním fleku. Hosté z dosavadních třech zápasů utrpěli jednu porážku, a dvě výhry.

 

Ve 14. minutě Michal Petřek založil akci, kterou zakončil gólovou střelou uvnitř „16“navrátilec do dorostu Tomáš Tutter . Po dvaceti minutách musel kaiptán opustit loď, v pokračování ve hře mu zabránil bolavý kotník. Kapitánem „B“ týmu se tedy stal v letošní sezoně poprvé Martin Grepl. Páska ho přijde draho...

Hosté do poločasu dokázali vyrovnat, skóre na 1:1 ve 33´. minutě po centru z pravého křídla vsítil za vydatné pomoci komiků Kostelky a Šprty Antonín Bednář.

Snažili jsme se, abychom odcházeli o poločase do kabin jako vítězové, bohužel snaha přišla vniveč.

 

O poločase se provedly dvě změny, odstoupili Martin Šoupal s Tomášem Sádlíkem, na plac nacválal Filip Novotný a Jaroslav Hladík.

 

Hosté v druhém poločase hráli aktivně, nedali nám ani píď hřiště zadarmo, svěřenci kouče Gottvalda pochopili, jak se mají dostávat na polovinu hostí. Způsob pochopitelně nenapíšu, nebudu poskytovat drahé informace soupeřům, ovšem v případě vážného zájmu o informace o způsobu hry mi napiště e-mail, stejně vám neodpovím :-) .

Do vedení jsme se dostali utrápeně zásluhou pokutového kopu, který byl nařízen za faul a Martina Suralu, jenž byl posléze vystřídán. Penaltu se štěstím proměnil Josef Lička – 2:1.

Hráči hostí se hned z rozehrávky dostali do útoku, precizní centr našel v precizně načasovaném výskoku Ondřeje Šmída a radost z vedení trvala jepičích padesát sekund – 2:2!!!

Gólman hostí si vybral slabší chvilku v 76. minutě, za tuto chybu draze tým Chrlic zaplatil – na nákop z hlouby pole vyběhnul mimo pokutové území, snažil se jej odehrát hlavou do zámezí, na rozdíl od Šmída neměl správný timing, balon podskočil, snažil se změnit směr dráhy letu míče rukou, což se mu částěčně povedlo, ovšem hladového supa F. Novotného, jenž dotíral a kroužil kolem Kolegara nezmátla změna směru míče, balon doběhnul a lehce jej dostal do sítě potřetí – 3:2. Za pokus o zmaření vyložené brankové šance dostal Kolegar žlutou kartu.

Hosté kousali, my se modlili a prosili o splnění jedné ze dvou variant: buď konec zápasu, nebo definitivní pojistka.

Po individuální futsalové akci Josefa Ličky platila varianta číslo dvě, na „16“ udělal halovou klićku bekovi v modrém, na Ličku vystartoval z brány Kolegar, jmenovec kanonýra z Baníku let osmdesátých jej lobnul, slabý oblouček by se do brány nedostal, kdyby opět nekroužil hladový sup Filip Novotný. S námahou, kterou mu dělal úporně bránící hráč balon dostal do brány počtvrté a všem bylo jasné, kdo se stane majitelem tří bodů.

Červea kaňka zápasu jde na vrub mladého Patrika Svobody, nastoupil na plac v 75´., po osmi minutách viděl za zbytečný zákrok první žloutenku, za dvě minuty sjel Martina Grepla a ze žloutenky se stala červenka... Potíže Martina Grepla s projetým kotníkem se zdají být velké, tento týden trénovat nebude...

 

Béčko Vyškova tak potvrdilo svou dosavadní nadvládu v 1. třídě, o skóre je v tabulce první, podobnou bilanci (4-0-0) mají ještě dva týmy, nám však pomohla čtrnáctka do sítě Sloanu Brno.

Příští týden hrajeme v neděli odpoledne opět doma, hostíme na vedlejším hřišti záložní výběr z Líšně.

 

zpracoval: Petr UHLÍŘ

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář