Jdi na obsah Jdi na menu
 


Orbán se nám rozstřílel...

26. 4. 2010

SK ROSTEX VYŠKOV – TJ TATRAN BOHUNICE 3:1 (0:0)

branky: 50´. Filip NOVOTNÝ na 1:0, 77´. Jakub POPRIK na 2:1, 90´. Pavel ORBÁN na 3:1 – 75´. Lukáš VRBA na 1:1

ŽK: Václav NOVOTNÝ (49´. za faul), Pavel ORBÁN (80´. odkop míče) – Václav KUBÍČEK (32´. řeči), Lukáš VRBA (61´. faul), Janis MORAS (87´. faul)

rozhodčí: Pavel STLOUKAL – Michal OUJEZDSKÝ, Antonín PAVELKA
diváků: 44

 

hráno v neděli 25. dubna 2010 od 10:15 na hlavním hřišti stadionu Za parkem ve Vyškově v rámci 21. kola divize staršího dorostu

 

sestavy:

 

SK ROSTEX VYŠKOV:

 

Tomáš HOLÁSEK – Miroslav MATOUŠEK, Josef LIČKA, Ondřej KRÁL „K“, Václav NOVOTNÝ – Martin GREPL, Jakub GALIA, Ondřej BAČOVSKÝ, Pavel ORBÁN (90´. Filip LUSKA) – Filip NOVOTNÝ (88´. David GOTTVALD), Jakub POPRIK (80´. Jan MŰLLER)

na lavičce byl připraven náhradní gólman Jakub KOPECKÝ

trenér: Petr MATULA, asistent: Richard GOTTVALD, vedoucí: Petr UHLÍŘ, masérka + dobrá duše týmu: Hana MATOUŠKOVÁ

 

TJ TATRAN BOHUNICE

 

Václav KUBÍČEK – Lukáš TVRDÝ, Miloš HOUDEK, Jakub HANÁK, Michal ŠTARHA – Patrik REZLER, Lukáš VRBA „K“, Martin ROTREKL, Martin KOTOL – Filip DAMBORSKÝ, Janis MORAS

na lavičce byli připraveni do pole: Marek KRÁL, Roman NAVRÁTIL, do brány Radek PALUPA

trenér: Karel ŠAJKOVICZ, asistent: Pavel ROSENBACH, vedoucí: Zdeněk KOTOL

 

Po těžkém zápase v minulém kole na půdě Hanácké Slavie Kroměříž, kde jsme s vypětím všech sil udrželi dlouhodobé vedení až do konce zápasu na nás čekal další oříšek. Hostující tým z části Brna, kde je největší hřbitov daleko široko, okupoval před utkáním bronzovou příčku.

Hostům kvůli disciplinárnímu trestu chyběl klíčový hráč vyloučený v duelu ve Velkém Meziříčí (2:2).

Domácí trenér měl k dispozici kompletní kádr, zdravotní problémy indisponovaly Jakuba Galiu a Václava Novotného, kteří stejně nastoupili a odehráli plný počet minut.

VIP návštěvníkem zápasu byl z 1. FC Slovácko a. s. čerstvě odvolaný trenér Josef Mazura.

 

Zápas se vyvíjel zajímavě, neboť již po dvaceti sekundách hry udělal obrovskou chybu Josef Lička a nebýt strachu ze střelby bodlem hostujícího hráče, mohly Bohuničtí vést již od první minuty.

Celá první půle byla neurovnaná, plno nepřesností, více ze hry měli hosté, jenž šance nabízela občas chaoticky hrající defenziva, (ze) ve které vyčníval Ondřej Král.

 

Postupem času jsme začali přebírat otěže zápasu do svých rukou, útočné akce našich hráčů byly pohledné, chybělo jim přesné zakončení, což nás ostatně provází dlouhodobě. Jakub Poprik zahodil nejvíce šancí na Vyškovské straně. Hosté hrozili z nebezpečných protiakcí, které byly postupně zachytávány obrannou linií. Beci Vyškova hráli minutu od minuty lépe, konečně přestali vymýšlet nějaké super „ochcávačky“ protihráčů a hru zjednodušili, což ostatně trenér Matula vyžadoval.

Pokud se hráči „Bílého baletu“ z Bohunic dostali na dostřel branky tak jejich šanci na skórování překazila jejich nepřesnost, nebo dobře chytající Holásek.

 

Bohuničtí byli nejblíže ke vstřelení gólu v 50´. - Patrik Rezler po zpětné nahrávce trefil z 15 metrů čistý střed břevna. Balon se odrazil dál od svatyně Tomáše Holáska a šli jsme do protiútoku – v pravém křídle se prosadil Jakub Poprik, nahrál míč na malé vápno zcela osamocenému Filipu Novotnému, který se napoprvé vůbec netrefil do míče a ten se mu zastavil u nohy. Můj tep stoupnul do nebezpečných výšin. Napodruhé Novotný naštěstí dokázal balon propasírovat k levé tyči, kam marně skákal gólman Kubíček – 1:0.

 

Z vedení jsme se dlouho neradovali, o dvě minuty později se po centru z pravé strany prosadil hlavou kapitán výběru emotivního kouče Šajkovicze Lukáš Vrba – 1:1.

V tuto chvíli nám v hlavě prolétaly nejrůznější myšlenky a nejen my na lavičce jsme počítali zahozené šance. Stopku černým myšlenkám vystavil Jakub Poprik – výborným timingem při výběhu z vlastní poloviny na kolmé oslovení k útočné akci se vyhnul offsidu a konečně v samostatném nájezdu uspěl v souboji s čapařem Bohunic – 2:1.

 

Po této brance vrhnuli Bohuničtí všechny své síly do útočného snažení, přítrž jejich snahám učinil brankou v 90. minutě Pavel Orbán, když se nejlépe orientoval v nepřehledné situaci ve velkém vápně hostů a pohotovou střelou nás všechny uklidnil – 3:1.

 

Z mého pohledu byl nejlepším hráčem Vyškova Miroslav Matoušek. Máte jiný názor? Napište do komentářů.

 

Děkuji.

 

Nashledanou.

 P. S.: článek na webu Deníku je na tomto odkaze: http://vyskovsky.denik.cz/fotbal_region/mazura-videl-dalsi-vyhru-vyskovskych-dorostencu.html

zpracoval: Petr UHLÍŘ

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

???

(Petr Uhlíř, 26. 4. 2010 21:59)

Hele, rodinko, pokud jsi člen týmu, tak bys mohl vědět, že se snažím ke každýmu chovat stejně. Je mi jasné, že nejsem všemi oblíbený, což ale ani není můj cíl - můj cíl jsou úspěchy SK ROSTEX VYŠKOV. Za další - klidně můžeš za mnou přijít a říct mi to do očí, anonymní hrdino!

....:Dhlavne 3 body neee?

(Martin G., 26. 4. 2010 21:26)

Mira byl nepochybne pilíř uspechu je vyborny hrat pred nim dyz vis ze za tebou je jistota..ale skvele zahral Ona, nevím dyž se rekne ze udelal chybu ale nekolikrat resil situaci ze dyby pres neho hrac prosel tak jde sám na Holasa..a líbil se mi Galis a Bača,ten vyhraje vetsinu souboju.a vlastne me se libili stejne vseci..!:D

...

(rodinka, 26. 4. 2010 21:16)

nekteri hraci jsou ponekud diskriminovani...a neni jen muj nazor ale i nekterych lidi z tymu! nekdo bude ronaldo,messi,ale nekdo muze delat co chce ale stejne je nejhorsi...ze peto?!:)

nevim nevim

(pepek , 26. 4. 2010 21:07)

myslim ze vyborne hrali Orban a Grepl na krajich..kdyby si napsal nejhorsiho hrace tak to beru :P:P :D:D