Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kráska a zvíře

5. 10. 2009

SK ROSTEX VYŠKOV „B“ - AFK TIŠNOV 1:0 (0:0)

branka: 52´. - 1:0 – Ondřej KLIMEK

rozhodčí: Lukáš JELÍNEK (Ostrov u Macochy)

ŽK: nikdo - 62´. Tomáš MIČÁNEK

diváků: 26

 

hráno v neděli 4. 10. 2009 od 13:15 na vedlejším hřišti ve Vyškově v rámci 9. kola 1. třídy dorostu sk. „A“ JMKfS.

 

SESTAVY:

 

SK ROSTEX VYŠKOV „B“

 

Marek SPÁČIL – Jan BRADÁČ (55´. Josef LIČKA), Filip LUSKA, Václav NOVOTNÝ, Milan ADAMEC (60´. Jakub KUDÝN) – Dominik URBANČOK, Tomáš TUTTER „K“, Martin SURALA, Milan TUTTER – Ondřej KLIMEK (70´. David GOTTVALD), Lukáš JEŘÁBEK (65´. Lukáš MRNUŠTÍK).

na lavičce byl přichystán do pole Lukáš VRBKA

trenér: Richard GOTTVALD, vedoucí: Petr UHLÍŘ

 

AFK TIŠNOV

 

Tomáš KYJOVSKÝ – Petr HALUZA, Roman VÍT, Kryštof VEČEŘA, Michal POSPÍŠIL - Tomáš MIČÁNEK, Pavel ŠPAČEK, Vojtěch ZDRAŽIL – Michal HIMMER, Tomáš KREJČÍ

do hry zasáhnuli: Martin FLAMICH, Jakub PÁVOVSKÝ, Petr HANÁK

trenér: KRÁLÍK, vedoucí: Svatopluk KOVÁŘ

 

V nedělním zápase se představili domáci vyškované poprvé v této sezoně na hřišti ve Vyškově. Jinak se domácí zápasy hrají v „exilu“ dědickém.

Hosté nechali svého nejlepšího hráče Flamicha na lavičce jako žolíka, který zle vyškovským ve druhé půli zatápěl, především díky své rychlosti a přímočarému tahu na bránu.
Dvojice beků Kudýn Novotný s ním měla plné nohy práce.

Věková skladba hostujícího týmu: r. 1991 – 3 x, r. 1992 – 2 x, r. 1993 – 3 x, r. 1994 – 3 x, náhradníci: r. 1993 – 1 x, r. 1994 – 4 x

Věkové složení domácího týmu: r. 1992 – 1 x, r. 1993 – 2 x, r. 1994 – 8 x, náhradníci: r. 1993 – 2x, r. 1994 – 3 x.

Utkání bylo jen o chloupek pohlednější než Mr. Bean v plavkách, rozhodnutí o osudu zápasu přišlo v minutě 52., když se dokázal prosadil vysoký forvard Vyškova Ondřej Klimek.

Utkání ovlivnil silný vítr vanoucí od dědického JZD, řadu balonu oba týmy nepochopitelně hrály vzduchem, na zemi se balon kutálel velmi málo.

Největší šanci hostujícího týmu má na svědomí nakopnutý balon + obrovská minela brankáře domácích Spáčila, jelikož si šel pro nákop z brány a balon jej přeskočil. Naštěstí se gólman domácích stačil vrátit a balon mířící mezi tři tyče chytit.

Bílou tečkou je přítomnost paní Soni Horváthové na lavičce domácícho týmu, opět svou krásou překonala „krásu“ hry.

Černou tečkou bylo chování hráče hostí Tomáše Mičánka, který nemohl pochopit své stáhnutí ze hry. Svou imbecilitu demonstroval prudce nakopnutým míčem mezi střídačkami a několika vaginálními výrazy vyřknutými velmi nahlas. Tento „hráč“ má štěstí, že bezchybný sudí Jelínek po utkání spěchal odřídit zápas mužů do Ježkovic a nechtěl se zdržovat s vypisováním do ZoU ohledně červené karty.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář