Jdi na obsah Jdi na menu
 


impotentní hra

29. 10. 2009

SK ROSTEX VYŠKOV – ČSK UHERSKÝ BROD 0:0 (0:0)

ŽK: Josef LIČKA (30´. kecy), Lukáš KUBĚNSKÝ (57´. faul), Tomáš SÁDLÍK (81´. strkanice) – Filip HRUBOŠ (81´. strkanice)

rozhodčí: Jiří CHRAMCOV – Vítězslav BUČEK, Radek KLEPÁČEK

diváků: 47

 

hráno v rámci 1. kola (12. hraného) dorostenecké divize starších sk. „D“ na vedlejším hřišti ve Vyškově ve středu 28. října 2009 od 10:15.

 

SESTAVY:

 

SK ROSTEX VYŠKOV

 

Zdeněk BUŠINA – Filip LUSKA, Ondřej KRÁL „K“, Václav NOVOTNÝ, Miroslav MATOUŠEK - Patrik PAZDERA, Jakub GALIA, Josef LIČKA, Pavel ORBÁN – Lukáš KUBĚNSKÝ (79´. Tomáš SÁDLÍK), Jakub POPRIK (82´. David GOTTVALD)

na lavičce náhradníků byl připraven náhradní gólman Jakub KOPECKÝ

trenér: Petr MATULA, vedoucí: Petr UHLÍŘ, masérka + dobrá duše týmu: Hana MATOUŠKOVÁ

     

ČSK UHERSKÝ BROD

 

Jan POCHYLÝ – Tobiáš CRLA, Tibor KŇAZEJE, Ivo MACHÁLEK „K“, Jan MICHALEC – Filip HRUBOŠ, Přemysl PŘECECHTĚL, David POKORNÝ, Ondřej BACHÁNEK (72´. Marek BOČÁŇ) – David ŠVAJDA, Václav DURĎÁK

na lavičce náhradníků byli připraveni do pole: Lukáš ZMOLÍK, Patrik INDRA, do brány Richard HOLOMEK

trenér: Rostislav HRUBOŠ, vedoucí: Stanislav CRLA

 

Předposlední letošní utkání a zároveň poslední domácí utkání v podzimní části sehráli fotbalisté Vyškova ve sváteční středu. Do Vyškova přijel tým Uherského Brodu.

Domácí hráči do zápasu šli se zvýšeným sebevědomím díky pětibrankové výhře nad Veselím, hosté do zápasu šli s vědomím tohoto výsledku a obraná hráz tomu odpovídala. Vyškované obléknuli adidasový dres bílé barvy, modrý spodek, hosté z Uherského Brodu zvolili barvu žlutou, spodek bílý.

 

Z úvodního nátlaku domácí vytěžili jen pokusy hlavou Poprika (chyceno) a střelu Galii z 25 metrů, mířící vedle.

Veselo v „16“ hostů bylo v jedenácté minutě, zákrok Bachánka na Poprika zaváněl faulem, forvarda Poprika sudí Chramcov zvedal gestem ze studeného trávníku. Další zákrok, tentokrát Kňazaje, na Galiu posoudil arbitr jako faul, sám faulovaný Galia kroutil balon do čtverce Brodu, kde našel hlavu Josefa Ličky. Jeho hlavičkový pokus vylétnul vysoko, v následné mlýnici se nejlépe orientoval Pazdera, ovšem jeho pokus zblokoval Kňazaje, další Galiova střela mířila vysoko.

Zbytečný faul Patrika Pazdery v 16. minutě znamenal první vážné nebezpečí před domácí bránou, do Bušinových rukavic poslal centrem balon Pokorný.

Po úvodních dvaceti minutách se hosté začali více tlačit dopředu, centr z křídla hledal Bochánka ve velkém vápně domácích, ofenzivní halv hostů na balon nedosáhnul, Bušina si balon v klidu chytil. Další roh kopeme ve 22. minutě po žonglingu Poprika, Galiův pokus obraný val odvrátil k Poprikovi, jenž střelou z první minul bránu o půl metru. Dal míči opačnou faleš...

Další střela Jakuba Poprika patří do kategorie „amerických“, náš útočník dosáhnul střelou krásného Homerunu.

Debilitu předvedl Josef Lička v 31. minutě – šli jsme po výhodě do přečíslení, ale náš záložník měl na půlící čáře impertinentní poznámky na sudího, který písknul nepřímý kop na bránu Vyškova.

Během krátké doby byli ošetřováni oba dva útočníci Vyškova, Poprik měl problémy se zády, Kuběnskému po příšlapu xichtu tekla krev ze rtu.

38. minuta byla pro naše srdce zátěžová – Galia podklouznul, z čehož pramenila šance hostů, forvard Uherského Brodu v samostatném nájezdu neuspěl. Výtečně, pane Bušina!!!

 

Do druhé půle začla pofukovat vítr, který asi odvál všechnu naši přesnost a klid v koncovce. Resumé: chyběly ty faktory, které nám hrály do karet v duelu s Veselím nad Moravou.

Pokusy obou útočníků byly nepřesné, Luskova střela z pěti metrů přesnost nepostrádala, razanci ano...

Velká příležitost se naskytnula domácím v minutě 55. - do odraženého balonu se opřel Galia, jedovka z osmnácti metrů šla mimo.

Galia vysílal do brejkové šance Poprika, gólman Pochylý bezchybně akci přečetl a včasným vyběhnutím akci zamezil dalekým odkopem míče. Odkopnutý balon zkoušel z padesáti metrů napálit do brány vyškovský halv, Pochylého však nepřekvapil, mířil totiž mimo.

Velkou šanci měli i hosté: svou lehkovážností jim ji připravil na vlastní půlce kličkující Václav Novotný, zachránil nás výpich Filipa Lusky na roh, ze kterého nebylo nic. Ihned po rozehrávce od kasy Bušiny měl šanci Kuběnský, miřil tradičně mimo.

74´. Déja vu!!! Hlavičku Kuběnského vyráží Pochylý jako jeho kolega z Veselí nad Moravou Maňák obdobně Vaniakovi, ale jen do prostoru, ze kterého minulý zápas roztrhal síť Matoušek. Dnes v tomto prostoru nebyl Matoušek, ale Patrik Pazdera. Místo trhání sítě ničí Zimní stadion. Ze tří metrů !!!!!!!!!!!!!!

Patrik Pazdera měl šanci na reparát v 81. minutě, jeho střela skončila v sítí z boku brány. Další šance Pazdery, Sádlíka, či chytrý technický pokus Galii byly nepřesné, proto skončilo utkání 0:0.

Pokud se někomu zdá, že píšu jen o akcích domácích, tak má recht, jelikož si hosté vyjma 2-3 akcí nic nevypracovali.

Hosté svou totální defenzivou bod ubránili, asi jako my v Otrokovicích. Tam jsme ale hráli 2. půli o deseti...

 

hráč utkání: Jakub Galia

 

smolař utkání: Patrik Pazdera

 

lajdák zápasu: Václav Novotný

 

jouda zápasu: Josef Lička + všichni v lisovkách.

 

 

připravil: Petr UHLÍŘ

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Lička?

(Lička? , 30. 10. 2009 12:57)

Lička?!:D

pro všechny

(Petr Uhlíř, 29. 10. 2009 21:41)

Chci požádat, aby jste se podepisovali, nebo se za svůj názor stydíte? Nikdo Ti hlavu neutrhne za to co píšeš, ať už jsi z Vyškova, Brodu, Brna a ať už se jmenuješ Lička, Paroubek či Srna...

poděkování

(Petr Uhlíř, 29. 10. 2009 21:39)

Děkuji za chválu, příště se ale zkuste podepsat, pokud nejste celostátně hledaný člověk, protože bych musel na PČR nahlásit IP adresu :-) . Musím poděkovat i klukům na place, protože snaha byla viditelná, ale prostě jsme měli málo výkonné zbíječky na beton z Uherského Brodu.

...

(Zaujatý hráč, 29. 10. 2009 21:35)

Domácí byli jednoznačně lepší, at si říká kdo chce... stačil gol :)

Impotentní hra

(Nezaujatý divák, 29. 10. 2009 18:32)

Perfektní a výstižné zhodnocení tohoto utkání, které převyšuje výkon všech aktérů na hřišti.