Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bradyho klíček a Mrnuštíkovy centry

29. 8. 2010

MKZ RÁJEC JESTŘEBÍ – SK ROSTEX VYŠKOV „B“ 1:6 (1:2)

branky: 19´. na 1:0 Lukáš BUŠ – 31´. na 1:1 Filip LUSKA, 45´. na 1:2 Tomáš SÁDLÍK, 60´. na 1:3 Václav NOVOTNÝ, 70´. na 1:4 David GOTTVALD, 75´. na 1:5 Tomáš SÁDLÍK, 81´. na 1:6 Václav NOVOTNÝ

ŽK: 70´. Kamil SKÁCEL (skopnutí zezadu M. Matouška) – nikdo

rozhodčí: BRACH

diváků: 65

 

hráno v neděli 29. srpna 2010 od 14:15 na trávě stadionu v Rájci-Jestřebí v rámci 3. kola 1. třídy dorostu sk. „A“

 

SESTAVA MKZ RÁJEC – JESTŘEBÍ

 

Filip KUPKA – David MALÍK, David KREMPASKÝ „K“, Lukáš HRUŠKA, Adam SVOBODA – Kamil SKÁCEL, Milan DVOŘÁK, Lukáš BUŠ, Adam KUČERA – Tomáš HAVLÍČEK, Daniel KOUPÝ

náhradníci: Petr SEDLÁČEK, Marek KUBÁSEK, Marek HEPP, Dominik JANÍK, Richard KREJDA, Zakirov ALMAZ

trenér: Štěpán PALKARYNER, vedoucí: František HALÍK

 

SESTAVA SK ROSTEX VYŠKOV

 

Jakub KOPECKÝ – Michal PETŘEK „K“, Josef LIČKA, Filip LUSKA, Miroslav MATOUŠEK – Lukáš MRNUŠTÍK (79´. Martin ŠOUPAL), David GOTTVALD, Václav NOVOTNÝ – Jan BRADÁČ (40´. Jakub KUDÝN), Tomáš SÁDLÍK, Jan MÜLLER (60´. Jakub SEDLÁČEK)

trenér: Richard GOTTVALD, vedoucí: Petr UHLÍŘ, zlaté ruce i srdce: Hana MATOUŠKOVÁ, řidiči výpravy: pánové LUSKA, SÁDLÍK, SEDLÁČEK, G&U

 

V neděli krátce po 14. hodině bylo sehráno utkání, v němž jsme se utkali s týmem, který nedokázal ani jednou v dosavadním průběhu soutěže skórovat. Bilance Rájce před zápasem byla 0-0-2, 0:7, O bodů. Svěřenci kouče Gottvalda mají bilanci zcela opačnou: 2-0-0, 18:2, 6 bodů a první místo v tabulce.

 

Úvod utkání patřil domácím, v první minutě zahrávali rohový kop, při kterém si hostující hráči vyzkoušeli správně defenzivní postavení. Stáli správně, domácí z centru nevytěžili lautr nic. Ten samý výsledek se dostavil i po zahrání trestného kopu domácími v 7. minutě.

Políbení Šípkové Růženky přišlo na řadu v 19. minutě: po dobré nahrávce prostřelil Jakuba Kopeckého v bráně Vyškova z dvanácti metrů domácí halv Lukáš Buš, vzhledem připomínajícího Rumcajse – 1:0.

Hostující hráči se samozřejmě nechtěli smířit s vedením domácích, svou roli favorita chtěli co nejdříve potvrdit otočením výsledku.

Hlavička Josefa Ličky po Mrnuštíkově rohu se mezi tyče nevešla, zato volej Filipa Lusky po Mrnuštíkově trestném kopu ano. Lasičák poslal centr zleva, na zadní tyči číhal Filip Luska a s balonem si rady věděl – 1:1.

Po vyrovnání domácí značně přitvrdili hru, což jim svým stylem pískání dovolil mladý sudí Brach. Nejdříve se na zemi ocitnul Jan Müller, problémy s ramenem stály za pozdějším vystřídáním.

V 37. minutě se hnal za míčem Jan Bradáč, soupeř zcela bez úmyslu hrát míč do Bradáče ramenem strčil, což samozřejmě rozběhnutého a na míč se soustředícího vyškovana povalilo na zem. Dopad na rameno byl velmi nešťastný, pozdější diagnóza z boskovické nemocnice potvrdila předběžnou diagnózu: zlomená klíční kost.

Domácí hráče jsme za zranění (samozřejmě neúmyslné!) našeho kamaráda ztrestali nejlépe jak mohli – běžela poslední minuta zápasu, Michal Petřek centroval na Jana Müllera, ten však míč nezasáhnul a míč se od kraslic Tomáše Sádlíka odrazil za brankovou čáru, velkou část viny na brance nese těžce chybující domácí gólman Kupka.

Ihned po vstřelení branky sudí Brach ukončil první poločas.

 

Ve druhé půli hosté z Vyškova diktovali tempo hry, domácí se jakž takž drželi do stavu 1:2, po inkasování třetí branky pravděpodobně ve svých hlavách na zvrácení duelu rezignovali, čehož hladoví hostující hráči dokázali využít.

Na 1:3 pro hosty zvyšoval Václav Novotný, po dobré nahrávce Lukáše Mrnuštíka. Technická střela pravou placírkou od řízného hráče zapadnula přesně k pravé tyči.

V brance na 1:4 měl opět prsty Lukáš Mrnuštík, po jeho rohovém kopu a následné valné hromadě hráčů obou celků v „16“ domácích se balon odrazil k Davidu Gottvaldovi, jeho ostrý balon nártem skončil za zády Filipa Kupky.

Lukáš Mrnuštík byl vystřídán, proto standartní situace zahrával David Gottvald. Vedlo se mu na 100%.

Po faulu na Václava Novotného zahrál trestný kop David Gottvald, centr na zadní tyči našel čelo Tomáše Sádlíka, jeho pěkná rybička z pěti metrů zašplouchala v síti – 1:5.

Totální hřebík do rakve domácích v podobě šestého gólu přišel na řadu pár minut před koncem, opět standartní situace Davida Gottvalda: rohový kop dokázal ramenem usměrnit fanoušek hudební skupiny Koňaboj Václav Novotný.

 

Stav marodů je následující: Jan Müller je s pohmožděným ramenem na 14 dní mimo hru, Jan Bradáč se zlomeným klíčkem zůstane ve vyškovské nemocnici dva dny a dvě noci na pozorování a poté si jistě pár týdnů do balonu nekopne :-((((((((((((((( .

Honzíku, brzo se nám uzdrav!!!

 

zpracoval: Petr UHLÍŘ

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář