Jdi na obsah Jdi na menu
 


2. kolo ZT na Líšni - výhra nad Letonicemi

8. 2. 2010

SK ROSTEX VYŠKOV - TJ LETONICE muži 5:1 (1:0)

branky: 1:0 – Petr ONDRA, 2:0 – Tomáš SÁDLÍK, 2:1 – KUČERA, 3:1 – Dominik URBANČOK, 4:1 – Jakub POPRIK, 5:1 – Dominik URBANČOK

rozhodčí: ing. Radim KRBŮŠEK

diváků: 10

doba hry: 40´+ 1´- 40´ + 0´

 

hráno v neděli 7. února 2010 od 11:00 na umělé trávě v Brně-Líšni v rámci 2. kola zimního turnaje dorostu.

 

SESTAVA SK ROSTEX VYŠKOV:

 

Jakub KOPECKÝ – Patrik PAZDERA, Ondřej BAČOVSKÝ, Josef LIČKA „K“, Martin GREPL – Tomáš SÁDLÍK, David GOTTVALD (64´. Milan ADAMEC), Jakub GALIA, Petr ONDRA (41´. Milan TUTTER) – Jakub POPRIK, Jan MÜLLER (41´. Dominik URBANČOK)

trenér: Petr MATULA, asistent: Richard GOTTVALD, vedoucí: Petr UHLÍŘ, dobrá duše týmu + masérka: Hana MATOUŠKOVÁ

 

Hostující muži v úvodním kole porazili suveréna 1. třídy dorostu SK Slatina 2:0, byli jsme zvědavi, co předvedou proti našemu týmu.

Trenér Vyškova se musel vypořádat s absentéry Matouškem a Orbánem (nemoc), duo Chudý+ Kuběnský ještě nazačalo ani trénovat...

V Letonicích byly v sobotu ostatky, což se pravděpodobně na výkonu projevilo, což ale nesnižuje nijak náš výkon. Po dlouhé době se na nás dalo dívat, předváděli jsme přímočaré akce, fotbalové myšlení a nebýt spálení ještě několika šancí, mohlo být skóre daleko vyšší.

Samozřejmě jsme si občas hru komplikovali, zejména zbytečně dlouhým voděním balonu.

 

Z důvodu obrovské kosy a mojí neschonosti něco zapisovat, vám branky dnes okomentovalo duo Milan Tutter a Dominik Urbančok:

 

1:0 – Petr ONDRA – šel do souboje se dvěma protihráči, od nohy jednoho se balon odrřazil do nohy druhého a zpět k Ondrovi. Ten poslal balon podél gólmana do sítě.

 

2:0 – Tomáš SÁDLÍK . Milan Adamec poslal přízemní centr, Sádlík čekal na přední tyči a placírkou poslal balon podruhé do sítě.

 

3:1 – Dominik URBANČOK – David Gottvald poslal ze středu hřiště balon na roh velkého vápna, Urbančok si nahrávku zpracoval a levačkou poslal balon na zadní tyč.

 

4:1 – Jakub POPRIK – Dominik Urbančok si narazil s Jakubem Galiou, Nejmenší hráč na hřišti nahrál po krátkém vedení balonu na středový kruh Poprikovi, ten přímočaře pádil na bránu Letonic. Vystřelil od penaltového puntíku po zemi vedle gólmana.

 

5:1 – Dominik URBANČOK – Patrik Pazdera rozjel akci, nahrál balon do křídla Milanu Tutterovi, ten poslal kamarádovi z Drnovic diagonálu na roh velkého vápna. Urbančokovo Déja Vu – gólmana přehodil lobem na zadní tyč.

V Letonicích se stala po neděli nejhranější písnička z toho odkazu: http://www.youtube.com/watch?v=bvxPuJfRAUQ

zpracoval: Petr UHLÍŘ

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

odpověď

(Petr Uhlíř, 9. 2. 2010 22:16)

Já se jim nevysmívám, jde o nadsázku. My v sezoně pětku nedostaneme a pokud ano, tak tak bude stejný odkaz..... Věřím, že i v Letonicích, pokud to tedy četli, resp. slyšeli, tak to neberou jako výsměch a urážení. Pokud by to někoho z Letonic pohoršovalo, tak se mu klidně osobně omluvím.

vtipna pisnicka

(vita, 9. 2. 2010 21:58)

ale pocky az my dostanem nekdy petku...taky ti nebude mile ze se ti nekdo vysmiva ;)

absentéři

(tréňa, 9. 2. 2010 13:39)

Ještě chyběl Filip Luska

:-Dlol

(milan a., 8. 2. 2010 18:39)

pěknej song ste pro ne vybrali:-D;-)