Jdi na obsah Jdi na menu
 


Soustředění, den třetí

11. 2. 2009

Středa  - je ho tam třeba. Tímto heslem se zřejmě řídila cca půlka týmu, neboť přišli vzorně oholení ( na obličeji ). Celé mužstvo bylo zvědavo, v jakém stavu se dostaví J. Kuchynka. Dobrá zpráva na úvod dne : MŮŽE CHODIT BEZ PROBLÉMŮ !

Na ranní fázi, klasicky konanou ve Vyškově se dostavili tito aparáti: Kuchynka, Gottvald J. + R., Žoček, Kopecký, Daněk, Forró, Chubirka, Chudý, Král, Hochman. Pánové si naklusali 3 x 4 kolečka, první a poslední byly v pomalejším tempu, prostřední dvě byly v tempu ostřejším.              Trenér vymyslel výbornou motivaci - za jedno uběhnuté kolečko dostal každý hráč kolečko šunkového salámu.

Na oběd se podávala zeleninová polévka a hovězí pečeně s rýží .

Poobědní siestu každý trávil podobně úterku, vyjma J. Daňka - ten včera v poledne kilo zhubnul...  

Odpoledne hráči plnili socialistický závazek brigád, když odklízeli sníh u ZŠ Drnovice. Poté následovala odměna - balon, hřiště, branky,body, vteřiny.

V podvečer si hráči střihli brigádu i u Technických služeb města Vyškova - vytírali vodu vylitou z vířivé vany v místním aquaparku. Bazén hráči opouštěli velmi rozladěni chováním zaměstanankyně zařízení, která odmítala uznat vykonanou práci. Výprava se shodla, že vagína je krásná věc, ale nesmí mít 176 cm a 80 kg....

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

zametači

(Jabuch, 11. 2. 2009 21:32)

Jo to odklízení sněhu to byl mazec, doufám že to budem dělat i zítra, kdyby jsme to nedělali s pomocí toho traktoru, tak jsme tam ještě tedka ... jinak máca má na mobilu fotky tak je tam můžem dát :)

Prase

(Syn č.1, 11. 2. 2009 20:51)

Jak te znaaam tak je pravda ze dneska jarda jeste mohl chodit ale byl trosicku vycerpanejsí se me zdaalo...takze ho nechcu videt zítra chudaaka ...proto uz davno nebydlím u naas ale u babicky ty prase :))

errorrr

(kubas, 11. 2. 2009 20:39)

Prej 176 cm a 80 kg :D ta vagína měla tak 150 cm a 150 kg :)